Rodfrugt tortilla med bøf, spejlæg og sprød bacon

Rodfrugt tortilla med hakkebøf…

Sund og virkelig lækker frokost eller aftensmad, om du vil.

Jeg laver med jævne mellemrum en stak rodfrugt tortillas, der fryses ned med madpakkepapir imellem. Så er de lette at tage ud og kan lunes i ovnen et par minutter – og voila klar til spændende topping.

Forslag til topping….

Du kan toppe dine rodfrugt tortillas med lige det, du ønsker. Og der er mange muligheder!

I dag smurte jeg en lun tortilla med et godt lag rødbede spread (hummus), toppede med friske spinatblade og en stor saftig hakkebøf.

Ovenpå blev der lagt 1/2 moset avocado, der var dryppet med lidt citronsaft og krydret med flagesalt og friskkværnet peber. Til slut blev der pyntet med sprødstegt bacon, chili mayo og friske krydderurter.

Spejlæg hører uløseligt sammen med en mad med hakkebøf. Jeg stegte spejlægget i en smurt metalring. Det gir et lidt højere spejlæg med fint afgrænsede kanter.

Vild med sundere alternativer….?

Blomkålsrösti – low carb

Rodfrugt quesadillas |lchf

Sød kartoffel med avocado dip

Lasagne med butternut |low carb

Savoykål med krydret oksekød

Enchilada med pulled chicken / lchf

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments