Vand, vand, vand – drikker du vand nok…?

Vi skal huske at drikke vand…

Jeg har først for nyligt “lært” at drikke vand, altså de minimum 1.5 liter der anbefales. Tidligere ved jeg ikke hvor meget jeg reelt drak, men det blev på daglig basis nok ikke mere end et glas i ny og næ og slet ikke i nærheden af det, jeg burde.

I forbindelse med at jeg besluttede at lægge min livsstil om, var ønsket om at lære at føle tørst og drikke vand et punkt, der stod ret højt på ønskelisten – og det har ikke været, og er stadig ikke let.

Om jeg simpelthen ikke KAN føle tørst, ved jeg ikke. Jeg synes det er blevet lidt bedre, men hvis jeg ikke styrer mit daglige vandindtag, får jeg stadig slet ikke nok. Så derfor styrer jeg det og det virker!

Jeg har fundet ud af, at det går lettere at få drukket vandet, hvis der er tilsat smagsgiver og mine favoritter er

  • Lime
  • Citron
  • Agurk
  • Frisk mynte
  • Frisk rosmarin
  • Danskvand med citrus eller anden smagsgiver

Jeg har to vandbeholdere, der hver kan rumme 1 liter.

Om aftenen fylder jeg dem med vand og de smagsgivere jeg har lyst til og stiller dem på køl natten over, så får det mere trækketid og vandet smager af mere.

Jeg kan drikke mere, hvis vandet ikke er koldt, så derfor tar jeg min første flaske ud om morgenen, så det vand jeg drikker får stuetemperatur – prøv dig frem. Måske du også kan drikke mere, hvis vandet ikke er iskoldt. Den flaske skal så tømmes inden frokosten er omme – og så er jeg klar til den næste flaske.

På den måde virker det ikke uoverkommeligt at drikke 2 liter vand dagligt.

PS. Køber du danskvand på 1.5 liters flasker, kan du sagtens fylde dem på en mindre flaske/drikkedunk lige til at tage med, så sparer du miljøet for en masse tomme dåser.

Tak fordi du læste med

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.