Varmrøget lakseburger

En sundere burger

I dag en virkelig nem og alligevel super lækker sag du kan bruge både til frokost og aftensmad hvis du serverer en blandet salat ved siden af.

Faktisk er den her lakseburger så nem, at den egentlig ikke kræver nogen opskrift.

Varmrøget lakseburger

Vær den første til at vurdere!
Nem og lækker lakseburger med varmrøget laks på en færdigkøbt croissantbolle.
Server den som en lækker frokostret eller aftensmad sammen med en dejlig blandet salat.
Antal: 4 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2 stk varmrøget laksefiletter – jeg brugte dem med peber
  • 4 stk burgerboller – jeg brugte croissant burgerboller
  • 4 spsk mayonnaise – jeg brugte avocadomayonnaise men alm mayonnaise kan sagtens bruges
  • 2 håndfulde spæde salatblade
  • 2 stk modne avocado
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • Lidt citronsaft, flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med

Instruktioner

  • Varm bollerne i ovnen og gør imens fyldet klar
  • Mos avocadokødet med knust hvidløg, og smag til med lidt citronsaft, flagesalt og friskkværnet peber.
    Du kan efter smag og behag tilføje en smule chipotle hvis din avocadomos gerne må være lidt ekstra hot.
  • Når bollerne er lune er de klar til at blive samlet:
    På bunden smører du et lag mayonnaise – jeg er vild med avocadomayo, så den brugte jeg.
    Top med et lag spæde salatblade – jeg brugte en salatmix
    Slut af med et gavmildt lag varmrøget laks, der lige er brækket i mindre stykker.
    Læg overbollen på – og så er du klar til en virkelig lækker frokost.
    Server gerne med lidt gnavegrønt ved siden af.
  • Du kan naturligvis sagtens servere lakseburgeren til et hovedmåltid f.eks. sammen med en blandet salat.
  • Rigtig god fornøjelse
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Gør det nemt – og lækkert!

Hvis du følger med herinde, ved du sikkert, at jeg er fortaler for det hjemmelavede – og hjemmebagte. Hjemmebagt er bare ekstra lækkert. Det kan vi vist alle blive enige om.

MEN engang imellem er det nu dejligt at springe over lige netop der, hvor gærdet er lavest. Det har jeg gjort i dag, men foretrækker du at bage selv, så kan du finde opskrifter på både lækre brioche og burgerboller herinde.

Er du mest til boller lavet uden mel, kan du også finde opskrifter på dem herinde. Prøv f.eks. de her dejlige luftige boller bagt uden mel.

Men altså i dag faldt jeg over noget, der i hvertfald var nyt for mig – færdigbagte croissant burgerboller! Jeg kunne ikke dy mig, da de lå der på hylden og det blir bestemt ikke sidste gang, jeg bruger dem, når jeg ikke selv lige har tid eller energi til at bage.

De skal blot lunes et par minutter i en varm ovn – så er de klar!

Er du også vild med fisk og skaldyr…..?

Så har du måske lyst til at prøve nogle af mine andre nemme opskrifter. Der kommer lidt forslag herunder og ellers finder du meget mere inde under opskrifter.

Jomfruhummerhaler

Fish and chips

Tortillas med fisk og kålslaw

Laksefad med masser af grønt

Honningbagt laks med nøddeknas

Laksefad, laks med spinat og kartofler

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments