Om Majspassion

Først engang rigtig hjertelig velkommen til mit blogunivers.

Mit navn er Maj Schjøth og det er mig, du kan møde herinde, hvor jeg skriver om de ting, jeg er passioneret omkring. Deraf navnet MAJSPASSION.

Jeg er gift med Niels Chr. og vi har 3 voksne sønner og 2 dejlige børnebørn. Jeg har en bachelor i pædagogik og er derudover billedkunstner. Du kan se mine malerier her på min hjemmeside her Billedmageriet.

Bloggen har været længe undervejs, rigtig længe faktisk. Lysten var der, men modet til at kaste mig ud i projektet rakte ikke. Eller det gjorde det jo så til sidst, for bloggen blev en realitet. Men det krævede en hel del overtalelse fra de, der står mig nærmest. Det er jeg dem utroligt taknemmelig for.

Mad- & livsstilsblog’s, skrevet af smukke unge kvinder, der med et enormt overskud viser os deres smukke hjem og dyre rejser, fylder meget på de sociale medier. Så mine overvejelser gik i høj grad på, om der var plads til endnu en blog. En blog skrevet af en voksen kvinde, der hellere satser på et forrygende hverdagsliv end den konstante jagt på større og mere…..

Og jeg synes bestemt, der er plads til flere blogs. Særligt mangler der inspirerende blogs skrevet af helt almindelige kvinder, der lever helt almindelige liv på godt og på ondt.

Sådan er mit liv også – helt almindeligt med op og nedture. De er selvfølgelig med til at farve den person jeg er, og de holdninger, jeg deler herinde.

Jeg NYDER det liv jeg har nu og ville ofte ønske, at jeg kunne sætte tidens gang i stå. Sådan har det ikke altid været. Jeg har lige som mange andre, også haft min andel af bump på vejen.

For nogle år siden, løb jeg ind i en voldsom depression og var sygemeldt fra mit job som støttepædagog i lang tid. Det var en svær periode, hvor jeg tænkte rigtig meget over mit liv. Jeg begyndte lidt efter lidt at tvivle på, om jeg var det rigtige sted. Om jeg prioriterede mit liv på den rigtige måde. Om jeg egentlig lavede det, jeg gerne ville. Sygdommen satte en stopper for min daværende karriere og det gjorde virkelig ondt. Jeg elskede mit arbejde – og måske elskede jeg det i virkeligheden alt for meget.

I hvertfald satte hele forløbet gang i en masse tanker. Tanker om, hvordan jeg gerne ville leve mit liv. Det førte til en meget stor satsning, der blev truffet som et fælles familieanliggende: Jeg skulle fuldstændigt melde mig ud af arbejdsmarkedet og i stedet koncentrere mig om min kunst.

Det var en mangeårig drøm, der pludselig blev til virkelighed og jeg kunne næsten ikke tro på det. Indtil da, var det noget jeg bare snakkede om. Noget det kunne være skønt ud i en fjern fremtid – og så, med et slag, var det NU!

Så min blog handler også om, at man nogen gange skal turde leve drømmen ud. Give slip på det sikre, blive ved med at være nysgerrig og lade sig inspirere. Leve livet, hele livet, uden at gå i stå og lade vores bedste år flyve forbi os, uden at vi når at nyde dem.

Med kærlig hilsen

Maj Schjøth

Maj Schjøth Majspassion

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.