Nem og lækker lakseburger med varmrøget laks på en færdigkøbt croissantbolle.Server den som en lækker frokostret eller aftensmad sammen med en dejlig blandet salat.
Ret Aftensmad, burger, frokost
Keyword burger, laks, lakseburger, varmrøget laks
Antal 4stk
Forfatter Maj Schjøth
Ingredienser
2stkvarmrøget laksefiletter - jeg brugte dem med peber
4stkburgerboller - jeg brugte croissant burgerboller
4spskmayonnaise - jeg brugte avocadomayonnaise men alm mayonnaise kan sagtens bruges
2håndfuldespæde salatblade
2stkmodne avocado
2-3fedknust hvidløg
Lidtcitronsaft, flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Sådan gør du
Varm bollerne i ovnen og gør imens fyldet klar
Mos avocadokødet med knust hvidløg, og smag til med lidt citronsaft, flagesalt og friskkværnet peber.Du kan efter smag og behag tilføje en smule chipotle hvis din avocadomos gerne må være lidt ekstra hot.
Når bollerne er lune er de klar til at blive samlet:På bunden smører du et lag mayonnaise - jeg er vild med avocadomayo, så den brugte jeg.Top med et lag spæde salatblade - jeg brugte en salatmixSlut af med et gavmildt lag varmrøget laks, der lige er brækket i mindre stykker.Læg overbollen på - og så er du klar til en virkelig lækker frokost.Server gerne med lidt gnavegrønt ved siden af.
Du kan naturligvis sagtens servere lakseburgeren til et hovedmåltid f.eks. sammen med en blandet salat.