Go Back

Tortillas med kylling og ost

Små lækre hapsere fyldt med krydret kylling og smeltende varm ost
Antal 10 stk
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 10 stk små tortillas
  • 400 gram hakket kylling
  • Lidt olivenolie
  • 2 fed hvidløg - fintsnittet
  • 1 stk gult løg - fintsnittet
  • Lidt Taco-krydderi
  • 1 håndfuld friskrevet rød cheddar

Tilbehør:

  • 1 portion guacamole
  • Lidt Færdigkøbt salsa

Sådan gør du

  • Varm ovnen op på 200 grader
  • Varm olien op i en pande og steg først løg til de er klare og tilsæt herefter hvidløg og dernæst det hakkede kød.
  • Tilsæt krydderier og lad det stege nogle minutter.
  • Læg imens tortillas ud på en bageplade beklædt med bagepapir og smør dem med lidt god olivenolie på den side, der skal vende udad.
  • Læg en skefuld fuld på den ene halvdel og drys med friskrevet ost, hvorefter den anden halvdel foldes ind over. Tryk dem let sammen.
  • Sæt dem ind i den varme ovn 10-15 minutter til de er sprøde udenpå og osten er smeltet.
  • Server med lidt guacamole og evt lidt creme fraiche eller græsk yoghurt rørt med taco krydderi, hvidløg og friske krydderurter.
  • Tip: Tortilla-hapserne kan fint laves i forvejen, så de blot skal varmes op lige før servering.
  • Husk du kan følge Majspassion på Instagram og på den måde altid være opdateret med alt det nye herinde på bloggen.