Go Back

Peanutbutterdressing

Nem og lækker peanutbutterdressing eller dip til dine salater og friske forårsruller
Ret dip, Dressing, sauce, Tilbehør
Keyword dip, dressing, peanutbutter, peanutbutterdressing
Antal 1 portion
Forfatter Maj Schjøth

Equipment

  • 1 blender eller røres i hånden

Ingredienser

  • 100 gram Peanutbutter
  • 2 spsk Tamari saya sauce
  • 1 stk økologisk lime (saften plus lidt af den friskrevne skal)
  • 2 spsk risvineddike
  • 2-4 tsk tabasco alt efter hvor stærk din dressing skal være
  • 1 stor tsk friskrevet ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor spsk flydende honning
  • 2 spsk sød chilisauce
  • Evt ekstra peanuts hvis du ønsker ekstra knas
  • Evt lidt kokosmælk til at justere konsistensen med

Sådan gør du

  • Peanutbutterdressing
  • Alle ingredienserne (undtaget de ekstra peanuts) lægges i blenderglasset og køres til en jævn og cremet dressing. Blir dressingen for tyk, kan den tyndes op med lidt vand eller kokosmælk.
  • Smag dressingen til og tilføj ekstra tabasco, hvis du ønsker den ekstra stærk.
    Vil du lave en ekstra crunchy dressing, tilføjes en lille håndfuld peanuts i blenderglasset til allersidst. Men pas på de ikke knuses helt.
    Du kan også hakke peanuts med en kniv og vende dem i den færdige dressing.
  • Brug din peanutdressing som dip til dine grøntsagsstænger, friske forårsruller eller i en lidt tynderes version som salatdressing.
    Grøntsager med peanutbutterdressing
  • Opbevares i en lukket beholder på køl, hvor den fint holder sig en uges tid.
  • Rigtig god fornøjelse!