1stkøkologisk lime (saften plus lidt af den friskrevne skal)
2spskrisvineddike
2-4tsktabasco alt efter hvor stærk din dressing skal være
1stor tskfriskrevet ingefær
1fedhvidløg
1stor spskflydende honning
2spsksød chilisauce
Evtekstra peanuts hvis du ønsker ekstra knas
Evt lidtkokosmælk til at justere konsistensen med
Sådan gør du
Alle ingredienserne (undtaget de ekstra peanuts) lægges i blenderglasset og køres til en jævn og cremet dressing. Blir dressingen for tyk, kan den tyndes op med lidt vand eller kokosmælk.
Smag dressingen til og tilføj ekstra tabasco, hvis du ønsker den ekstra stærk.Vil du lave en ekstra crunchy dressing, tilføjes en lille håndfuld peanuts i blenderglasset til allersidst. Men pas på de ikke knuses helt.Du kan også hakke peanuts med en kniv og vende dem i den færdige dressing.
Brug din peanutdressing som dip til dine grøntsagsstænger, friske forårsruller eller i en lidt tynderes version som salatdressing.
Opbevares i en lukket beholder på køl, hvor den fint holder sig en uges tid.