Græskarfritter med parmesan
Skønne græskarfritter er det perfekte tilbehør i salater og som topping på f.eks. supper.
- 1 stk hokkaido eller butternut
- Lidt olivenolie
- 1 lille stykke parmesan
- 1 spsk fuldkornsmel eller Pofiber
- Lidt frisk eller tørret timian
- 1/2 økologisk citron
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber
Tænd ovnen på 170 grader.Vask græskarret, flæk det og skrab kernerne ud med en ske. Skær det i 1 cm brede skiver. I en skål blander du olivenolie, reven parmesan, fuldkornsmel/Pofiber, tørret timian, reven citronskal, flagesalt og friskkværnet peber. Blir den for tør, så tilsæt lidt citronsaft. Pensel hokkiado skiverne på begge sider med blandingen og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.Bages i 25-30 minutter til de er sprøde – husk at alle oven er forskellige, så hold øje med at de ikke brænder på.