200gramkartofler - skrællet og skåret i mindre tern
200gramgulerødder - skrællet og skåret i tern
1bundtgrønne asparges - snittet i mindre stykker
1dåseBelugalinser (400 gr) - drænes og skylles
2dlmandelmælk eller kokosmælk
6-8dlkraftig grøntsagsbouillon (vand plus 2 grøntsagsbouillonterninger)
2tskkarry - medium styrke
2tskgurkemeje
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Drys/topping og tilbehør:
1håndfuldfriske ærteskud eller fintsnittede forårsløg
Lidtgodt brød f.eks. focaccia
Sådan gør du
Varm olivenolie op i en gryde og sauter løg til de er klare og tilsæt herefter kartofler, asparges og gulerødder. Lad det hele stege godt igennem 4-5 minutter før du tilsætter hvidløg, ingefær karry, gurkemeje og ingefær. Sauter videre et par minutter under omrøring, så det ikke brænder på.
Tilføj herefter belugalinser, grøntsagsbouillon og mandelmælk og lad det koge ved middel varme indtil grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og friskkværnet peber og giv suppen et gavmildt drys friske ærteskud eller fintsnittede forårsløg lige før servering.Prøv lidt lækkert brød som tilbehør - f.eks. et focaccia
Husk du kan følge mig på instagram og på den måde altid holde dig opdateret med nye opskrifter herinde på bloggen.Klik her! http://www.instagram.com/majspassion