-
Hvis dine mørbrader ikke er pudset af, fjerner du hinder og sener og skærer dem i ca 1.5 cm tykke skiver. Giv dem et let tryk og skær dem evt i lidt mindre og mere mundrette stykker.
Vend mørbradstykkerne i hvedemel og svits dem i lidt olivenolie på en pande eller stegegryde til de er flot gyldne på alle sider. Krydr med sød eller røget paprika og lad det stege med et minutes tid, men pas på at det ikke brænder på. Løft dem over på en tallerken.
Steg bacontern gyldne og løft dem over i en lille skål imens du steger champignoner gyldne i stegeresterne fra bacon.
Når champignonerne er gyldne tilføjes løgene, der steges med indtil de er klare. Herefter lægges bacon og mørbrad tilbage i stegegryden.
Tilføj nu de flåede tomater, 1/2 dåse vand, fløde, bouillonterninger og krydr med lidt friskkværnet peber. Sæt låg på og lad retten simre 20 minutter imens du laver tilbehøret.
Tag låget af og læg cocktailpølserne ned så de blir varmet godt igennem.
Smag til med lidt creme fraiche og salt og giv det retten et gavmildt drys fintsnittet bredbladet persille og/eller frisk timian.
Vi nød retten med en luftig kartoffelmos.
Husk du kan følge mig på Instagram. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen. Klik blot på linket her: https://www.instagram.com/majspassion -