-
Ønsker du at færdiggøre retten i ovnen tænder du den på 200 grader, så den er varmet op, når retten er klar.
Skær mørbraden i ca 2 cm tykke bøffer, der trykkes let med håndfladen.
Steg bacon godt af og løft den over på en tallerken. Den skal være godt sprød og skal bruges som drys på den færdige ret.
Brun mørbradbøfferne godt af i stegeresterne og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Løft dem over i et ildfast fad.
Tilføj evt lidt ekstra olivenolie og steg champignoner godt af og når de er fint gyldne sænker du varmen og tilføjer løgene, der steges med uden at de skal tage farve. Når løgene er bløde tilføjer du de friske krydderurter.
Tilføj madlavningsfløde, vand og sennep og lad saucen koge lidt ind. Smag den til og hæld den over mørbradbøfferne.Tip: Vil du færdiggøre retten på komfuret, lægger du mørbradbøfferne ned i panden og lader den simre ved Sæt fadet ind i ovnen og lad den få omkring 10 minutter til mørbradbøfferne er helt gennemstegte.
Drys den færdige ret med sprød bacon og evt lidt ekstra friske krydderurter og server med det tilbehør, som i foretrækker.
Rigtig god fornøjelse og husk, du kan følge mig på Instagram. Så kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen. Du finder mig her: https://www.instagram.com/majspassion