Start med at stege din bacon af på en pande med høje kanter. Er den mager, kan du tilsætte en smule olivenolie. Den skal ikke steges sprød - læg den over på en tallerken. Tilføj en smule olivenolie til panden og steg kyllingen gylden på alle sider. Den skal ikke gennemsteges, da den færdiggøres i saucen. Læg også den over på tallerknen sammen med baconen.
Steg nu champignonerne gyldne på panden og tilføj herefter løg, hvidløg og når løgene er klare i farven tilføjes peberfrugterne. Lad det hele stege et par minutter ved middel varme.
Læg bacon og kylling tilbage i panden og tilsæt paprika og tomatkoncentrat. Vend det godt rundt og lad det stege et par minutter.
Tilføj nu de hakkede tomater, bouillon og madlavnings/piskefløden. Rør det godt rundt og lad det simre 10-15 minutter.
Smag retten til med salt og friskkværnet peber og giv den et drys bredbladet persille eller friske basilikumsblade inden servering.Tip: Vi synes det smager dejligt med lidt friskrevne flager parmesan henover. Server med kartoffelmos, løse ris, pasta eller kogte kartofler.
Rigtig god fornøjelse!