Go Back

Syltede rødløg på bare 5 minutter

Hurtig og nem måde til de eftertragtede syltede rødløg uden eddikelage og trækketid.
Nyd dem som tilbehør i dine salater, som uundværligt tilbehør i dine sandwich, pitabrød, burgers og hotdogs.
Ret Aftensmad, frokost, salattilbehør, Tilbehør
Køkken dansk
Keyword lynsyltede rødløg, rødløg, syltede rødløg
Antal 1 portion
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 2 stk rødløg - snittet i fine skiver
  • 1/2 stk citron - kun saften
  • 1 tsk rørsukker

Sådan gør du

  • Rør sukker ud i citronsaften og masser med fingrene rødløgene med blandingen.
    Bemærk hvordan rødløgene omgående både skifter farve og struktur.
    2 minutter, så er de klar til brug.
  • Fik du nogle til overs - så opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl, hvor de fint holder sig 3-4 dage.