Hurtig og nem måde til de eftertragtede syltede rødløg uden eddikelage og trækketid.Nyd dem som tilbehør i dine salater, som uundværligt tilbehør i dine sandwich, pitabrød, burgers og hotdogs.
Ret Aftensmad, frokost, salattilbehør, Tilbehør
Køkken dansk
Keyword lynsyltede rødløg, rødløg, syltede rødløg
Antal 1portion
Forfatter Maj Schjøth
Ingredienser
2stkrødløg - snittet i fine skiver
1/2stkcitron - kun saften
1tskrørsukker
Sådan gør du
Rør sukker ud i citronsaften og masser med fingrene rødløgene med blandingen.Bemærk hvordan rødløgene omgående både skifter farve og struktur.2 minutter, så er de klar til brug.
Fik du nogle til overs - så opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl, hvor de fint holder sig 3-4 dage.