Sådan gør du:
Rør gæren ud i den lillfingervarme mælk
Rør æg, sukker, salt og det meste af hvedemelet i ved lav hastighed (også kardemommen hvis du vil bruge det)
Tilsæt melet lidt ad gangen, så du kan styre hvor meget der skal bruges. Sæt hastigheden op og lad maskinen gøre arbejdet. Står maskinen uroligt, kan du lægge en hånd på den, så den står mere stabilt og du undgår at den går i stykker.
Sænk igen hastigheden og tilsæt smøret lidt ad gangen og lad maskinen arbejde indtil dejen er glat og blank
Sæt film over kedlen eller hæld dejen ud på et meldrysset bord. Dæk en til og lad den hæve ca 1 time eller til dobbelt størrelse.
Rul dejen ud i en lang pølse og skær den ud i til ens størrelse
Form dejen til små boller der sættes til efterhævning på en bageplade beklædt med bagepapir
Efterhæver 30 minutter
Varm ovnen op til 200 grader varmluft
Pisk et æg godt sammen og pensel bollerne og giv dem evt et drys hvide sesamfrø
Bag bollerne i ca 10 minutter - hold godt øje med dem, for ovne varme forskelligt!
Velbekomme!