Dup kyllingebrysterne tørre i lidt køkkenrulle og skær dem ud i mundrette stykker.Steg dem i lidt olivenolie indtil de bliver fint fyldenbruge og har fået lidt stegeskorpe. De behøver ikke være helt gennemstegte, da de senere bliver tilberedt det sidste sammen med den lækre sauce.Under stegningen tilsætter du Epic Spice krydderiet eller laver din egen som beskrevet i ingredienslisten.Tag dem over på en tallerken imens du laver saucen. Rist bacon af på en tør pande. Når den er gylden og sprød lægges den over på et stykke køkkenrulle.Undlad at vaske panden af, men brug resterne af baconfedtet til at stege dine svampe Rist svampene i resterne af baconfedtet gerne ved høj varme. De må gerne tage farve.
Tilføj de fintsnittede skalotteløg og steg dem indtil de er klare. Tilføj de knuste hvidløg og rør det hele grundigt sammen.
Tilsæt bouillon og fløde og lade det koge godt igennem et par minutter.Juster smagen og tilsæt om nødvendigt ekstra krydderier, salt eller friskkværnet peber. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og kog nogle minutter indtil kyllingestykkerne er gennemstegte.
Lige inden serveringen drysser du baconstykker og fintsnittet persille henover.
TIP: Jeg havde en lille rest karamelliserede perleløg tilovers. Dem brugte jeg som lidt ekstra pynt - og det smagte skønt.Vil du lave dine egne karamelliserede perleløg er det meget nemt. Jeg køber dem fra frost, rister dem på panden indtil væden er fordampet. Så drysser jeg lidt sukker henover og vender dem rundt alt imens sukkeret karamelliserer. Rigtig god fornøjelse!