Nem, sund og lækker aftensmad med gratinerede kyllingebryster med to slags ost og sauteret spinat. LCHF og Keto-egnet og velegnet til melaprep - så lav gerne en dobbelt portion
Ret Hovedret, hurtig aftensmad, lchf/keto, meaprep
1spskChicken rub eller Chipotle Honey rub fra @EpicSpice (eller lav din egen af chipotle chili eller chiliflager, salt, friskkværnet peber, oregano, rosmarin, knust hvidløg og evt lidt all-roundkrydderi)
Lidtolivenolie
2håndfuldefriskrevet rød cheddar eller Gouda
Sådan gør du
Sådan gør jeg:
Tænd ovnen på 200 grader
Start med at røre krydderiblandingen op med lidt olivenolie. Masser det godt ind i kyllingebrysterne og læg dem over i et ildfast fad.TIP: Du kan også aftenen i forvejen marinere kyllingebrysterne, lægge dem i en frysepose og lægge den på køl. Det gir bare endnu mere smag.
Skyl og dryp vandet fra spinatbladene og sauter dem i lidt olie på panden til bladene falder sammen. Giv et drys salt og friskkværnet peber.Fordel spinaten henover kyllingebrysterne
Riv osten og skær eller flå mozzarellabøfferne i stykker.Fordel først mozzarellaskiver og dernæst den revne ost ovenpå spinatbladene
Sæt det ind i den varme ovn i ca 25 minutter - tjek med en kødnål om kyllingerne er gennemstegte (saften skal være helt klar)HUSK: Kylling skal ALTID gennemsteges!
Server med en blandet salt evt som beskrevet i selve blog- indlægget eller med små kogte kartofler, der evt er ristet af på panden i lidt smør, drysset med fintsnittet persille og flagesalt.