1portion marinerede butterbeans - opskrift inde på bloggen
500-600gramsmå kogte kartofler
3spskgræsk yoghurt eller creme fraiche
1spskgod mayonnaise - jeg bruger Hellmann's
1spskgrov sennep - jeg bruger den fra @Løgismose
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Lidtmikrogrønt eller friske krydderurter - jeg brugte violet karse fra @friskespirer (som pynt)
1håndfuldgrofthakkede mandler (som pynt)
Sådan gør du
Sådan gør du:
Start med at sætte kartoflerne over.Skrub de små kartofler og kog dem i letsaltet vand indtil de kun lige netop er møre.Hæld vandet fra og lad dem køle godt af. Lav imens de marinerede butterbeans.
Sådan laver du de marinerede butterbeans - følg opskriften her.
Lav kartoffelmarinaden ved at vende græske yoghurt/creme fraiche med mayonnaise, sennep og smage den til med flagesalt og friskkværnet peber.
Vend de marinerede butterbeans i kartoffelsalaten og anret på et serveringsfad. Pynt med hakkede mandler, mikrogrønt eller krydderurter.TIP: Er du glad for det salte, kan du med fordel hakke en håndfuld cornichoner som du også drysser henover kartoffelsalaten.