Go Back

Kartoffelsalat med marinerede butterbeans

En lækker kartoffelsalat med marinerede butterbeans, mandler og mikrogrønt. Passer perfekt til f.eks. fisk og kylling
Ret Hovedret, Tilbehør
Keyword Butterbeans, kartoffel, kartoffelsalat, Limabønner, sennep
Antal 4 personer
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 1 portion marinerede butterbeans - opskrift inde på bloggen
  • 500-600 gram små kogte kartofler
  • 3 spsk græsk yoghurt eller creme fraiche
  • 1 spsk god mayonnaise - jeg bruger Hellmann's
  • 1 spsk grov sennep - jeg bruger den fra @Løgismose
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • Lidt mikrogrønt eller friske krydderurter - jeg brugte violet karse fra @friskespirer (som pynt)
  • 1 håndfuld grofthakkede mandler (som pynt)

Sådan gør du

  • Sådan gør du:
  • Start med at sætte kartoflerne over.
    Skrub de små kartofler og kog dem i letsaltet vand indtil de kun lige netop er møre.
    Hæld vandet fra og lad dem køle godt af. Lav imens de marinerede butterbeans.
  • Sådan laver du de marinerede butterbeans - følg opskriften her.
  • Lav kartoffelmarinaden ved at vende græske yoghurt/creme fraiche med mayonnaise, sennep og smage den til med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Vend de marinerede butterbeans i kartoffelsalaten og anret på et serveringsfad. Pynt med hakkede mandler, mikrogrønt eller krydderurter.
    TIP: Er du glad for det salte, kan du med fordel hakke en håndfuld cornichoner som du også drysser henover kartoffelsalaten.
  • Rigtig god fornøjelse!