-
Bland yoghurt med citronsaft og kyllingen, der er skåret i mundrette stykker. Dæk den til og stil på køl gerne natten over eller så længe det nu kan lade sig gøre.
Karry smager bedst, når den "brændes af" på panden. Det skal ikke forståes bogstaveligt, men du kommer karryen og de andre krydderier på en varm pande og rører rundt til duften af karry breder sig. Skru ned og tilsæt herefter olie, løg, hvidløg og den friskrevne ingefær. Sauter under omrøring til løgene er bløde og let gyldne. Pas på med for megen varme, for så brænder karryen på!
Tilsæt nu den marinerede kylling med eventuelle rester af marinade og lad det hele stege til kyllingen får lidt farve og bliver gennemstegt.
Tilsæt kokosmælken, rør godt rundt, så alt blandes godt sammen og lade det koge igennem.
Smag til og juster med ekstra krydderier, salt og friskkværnet peber.
Server med ristede kokosflager og fintsnittede krydderurter som bredbladet persille eller koriander.Tilbehør: Ris f.eks. vendt i gurkemeje, friskbagte naanbrød eller blomkålsris