Go Back

Osteomelet med ristede svampe og spidskål

Sundt og mættende måltid du kan spise både som morgenmad, frokost og aftensmad evt med en blandet kålsalat som tilbehør.
Ret Aftensmad, frokost, Morgenmad
Keyword æg, champignoner, omelet, osteomelet, parmesan, spidskål, svampe
Antal 1 stk
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 100 gram svampe - jeg brugte champignoner skåret i kvarte
  • 1 håndfuld grøn spidskål - fintsnittet
  • 30 gram friskrevet parmesan
  • Lidt smør eller olivenolie til stegning
  • Lidt flagesalt, friskkværnet peber og muskatnød

Sådan gør du

  • Start med at riste svampene til de bliver gyldne. Tag dem af panden og rist herefter den fintsnittede spidskål. Krydr med lidt flagesalt, friskkværnet peber og friskrevet muskatnød.
  • Læg et par dråber olivenolie eller smør på panden, pisk æggene og hæld æggemassen på panden og sænk til lavt blus.
  • Riv lidt parmesan henover og lad æggemassen stå til den er stivnet - læg den over på en tallerken og fordel de ristede svampe og spidskål på den ene halvdel og fold den anden halvdel henover.
  • Drys med de fintsnittede forårsløg og riv lidt ekstra parmesan henover.
  • Rigtig god fornøjelse!