Go Back

Krydderurte dressing

Grundopskrift på en cremet lækker dressing, hvor du selv kan variere de krydderurter og nødder du tilsætter. Så blir det aldrig kedeligt.
Ret Dressing, Salat
Keyword bredbladet persille, creme fraiche, dressing, friske krydderurter, mayonnaise, rødløg, salat
Antal 1 portion
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 lille rødløg - fintsnittet
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld bredbladet persille TIP: Du kan variere med andre friske krydderurter som dild, purløg, esdragon eller bronze fennikel
  • 1/4 håndfuld hasselnødder - grofthakkede TIP: her kan du også variere imellem forskellige grofthakkede nødder og kerner.

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche, mayonnaise og de fintsnittede rødløg sammen med de valgte friske krydderurter.
  • Smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Hæld dressingen over i en lille skål og pynt med grofthakkede nødder eller kerner og lidt friske krydderurter.
  • Lav gerne en større portion. Opbevarer du dressingen i en tætsluttende beholder på køl, kan den fint holde sig 3-4 dage på køl.