Hæld kogende vand over ærterne og dryp dem grundigt af
Snit spidskålen meget fint evt på et mandolinjern
Del blomkålen i bitte små buketter eller snit den også fint på mandolinjernet. Husk at blomkålsstokken også kan spises. Den smager bedst, når den snittes eller rives meget fint.
Snit også fennikel meget fint - også den lille grønne top smager dejligt
Skær agurken igennem på langs og med en teske fjernes kernerne. På den måde fjerner du væde, der kan gøre din salat blød og kedelig. Så med mindre du skal spise salaten med det samme, er det altid en god ide at fjerne kernerne.
Snit forårsløgene fint
Jeg synes det er lettest at blande det hele med rene hænder i en stor skål. Herefter fyldes salaten i frysepose(r), der lukkes godt til og opbevares i køleskabets grøntsagsskuffe indtil de skal bruges.
Spis salaten som den er eller tilføj ekstra grøntsager som halverede tomater eller avocado, gode proteinkilder enten animalske eller planteproteiner og dejlig knas som nødder eller kerner efter smag og behag.