Alle ingredienser æltes godt sammen evt i en røremaskine
Konsistensen skal være fast uden at være tør. Måske der skal tilføjes lidt ekstra rasp og mælk for husk, at en frikadelle IKKE er en kødbolle.
Form en lille bitte prøve-frikadelle, som du steger i olie eller smør (hvad du foretrækker). Smag om du synes at struktur og smag passer - ellers juster inden du steger resten.
Varm en stor pande op og smeltet smør/olie og form herefter frikadeller (jeg laver dem med en skefuld fast, der formes som en bolle). Læg dem ned i den varme olie en ad gangen og steg dem ved middel varme indtil de får en fin stegeskorpe.
Sænk varmen og lad dem stege videre - mine får 15 minutter ialt. Læg de færdige frikadeller over på et fad og tag med en ske stegerester op af panden. Tilføj ekstra smør/olie - så er du klar til næste portion. Frikadeller er fryseegnede. Derfor laver vi gerne en stor portion, som pakkes i mindre portioner. Så er der altid nem og hurtig aftensmad - eller frokost - på en travl dag.
Rigtig god fornøjelse!