Start med at lave kødbollerne:Rør alle ingredienserne godt sammen og form til små kødboller. Steg dem i lidt olie eller smør til de er gennemstegte. Læg dem over på et fad.Du skal IKKE vaske panden ren inden du laver saucen. Stegeresterne indeholder lækker smag og kraft til saucen. Tilføj evt lidt ekstra olie på panden og sauter først løg til de er klare.
Tilsæt hvidløg og fintrevet ingefær og sauter lidt med.
Tilføj herefter karrypaste og gurkemeje og rør det godt rundt. Når det begynder at dufte dejligt af krydderierne tilsætter du kokosmælk, vand og bouillon.
Lad saucen koge godt igennem og smag den til med flagesalt og friskkværnet peber.
Læg kødbollerne retur i panden og varm det hele godt igennem
Lav imens squash spiralerne ved at køre squash igennem en spiralizer. De skal IKKE koges, men blot varmes ganske kort med i saucen.
Pynt med friske basilikumsskud, limebåde, små fine rødløgsbåde og vild du gerne give retten et ekstra hot pift, kan du med forsigtig hånd drysse lidt chipotle henover.
Rigtig god fornøjelse!