Go Back

Lakseburger

Sund og nem burger, der ikke kræver flere timers forberedelse.
Ret Aftensmad, Comfort food, Hovedret
Keyword burger, laks, røget laks
Antal 1 stk
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 1 stk stor og luftig bolle f.eks. gulerodsbolle Vil du bage dine egne boller uden mel, ligger der flere dejlige opskrifter inde under fanen med brød og kager.
  • 1 stor håndfuld meget fintrevet lilla spidskål
  • 1 spsk Chili mayonnaise eller chili aioli
  • 1/2 lille avocado i tynde skiver
  • 1-2 skiver ferskrøget laks
  • 4 skiver agurk
  • 1/2 håndfuld friske krydderurter
  • Lidt syltede rødløg

Sådan gør du

  • Varm eller rist bollen, skær den over og smør den med chili mayonnaise eller aioli
  • Riv den lilla spidskål med en gammeldags osteskærer eller mandolinjern og læg den på bunden af bollen.
  • Fordel herefter de skiveskårede avocado og agurk ovenpå
  • Læg den ferskrøgede laks på og top med syltede rødløg og små friske spirer eller krydderurter.
  • Slut med overbollen og NYD DEN!