Sund og nem burger, der ikke kræver flere timers forberedelse.
Ret Aftensmad, Comfort food, Hovedret
Keyword burger, laks, røget laks
Antal 1stk
Forfatter Maj Schjøth
Ingredienser
1stkstor og luftig bolle f.eks. gulerodsbolleVil du bage dine egne boller uden mel, ligger der flere dejlige opskrifter inde under fanen med brød og kager.
1stor håndfuldmeget fintrevet lilla spidskål
1spskChili mayonnaise eller chili aioli
1/2lilleavocado i tynde skiver
1-2skiverferskrøget laks
4skiveragurk
1/2håndfuldfriske krydderurter
Lidtsyltede rødløg
Sådan gør du
Varm eller rist bollen, skær den over og smør den med chili mayonnaise eller aioli
Riv den lilla spidskål med en gammeldags osteskærer eller mandolinjern og læg den på bunden af bollen.
Fordel herefter de skiveskårede avocado og agurk ovenpå
Læg den ferskrøgede laks på og top med syltede rødløg og små friske spirer eller krydderurter.