1stkburrataostKan du ikke skaffe burrata, kan du bruge en mozzarella af god kvalitet. Det gir bare ikke den samme lækre smagsoplevelse.
2store håndfulderuccola
6-8skiverseranoskinke
2spskristede pinjekernerRistes ganske kort på en tør pande
2-3spskØkologisk ekstra jomfruolivenolie f.eks. Entre Caminos
Lidtflagesalt, friskkværnet peber og evt lidt chiliflager
Evt lidtspiselige blomster som pynt - jeg har brugt hvide stedmoderblomster der passer så fint i farven.
Sådan gør du
Start med at knække de trådede ender af aspargesene og kog dem derefter et par minutter i letsaltet vand. Dryp dem godt af.Lav imens salaten klar
Læg et par håndfulde ruccola som bund i et fad og fordel burrata, seranoskinke henover. Drys med ristede pinjekerner og dryp med en rigtig god økologisk ekstra jomfruolivenolie.Slut af med lidt spiselige blomster f.eks. hvid stedmoderblomst, flagesalt, friskkværnet peber og måske lidt chiliflager der drysses henover.
Server evt med lidt friskbagt brød til.Rigtig god fornøjelse!