Del dejen i 30 nogenlunde lige store stykker.
Læg et stykke ost i midten af dejen og luk grundigt, så osten ikke løber ud, når den smelter.
Læg bollen med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.Lav en form som et juletræ: Start med 7 på en række, næste række 6 osv. Slut med en på toppen og to i bunden som stub. Lad dem efterhæve 30 minutter tildækket et lunt sted.
Pensl med æg pisket med lidt vand og drys med hvide sesamfrø
Varm ovnen op til 200 grader varmluft
Bag juletræet i 15-20 minutter til bollerne er flot gyldne på overfladen.
I en lille gryde smeltes smøret. Tilsæt knust hvidløg, parmesan og friske krydderurter. Rør det hele sammen.
Tag det færdigbagte juletræ ud af ovnen og pensl gavmildt med smørblandingen.
Server det lune brød til supper, salater, gryderetter eller bare som en lækker snack sammen med lidt dip.
Tip til en nem dip:Du kan bruge en færdiglavet pizzasauce eller røre lidt ketchup med bbq-sauce og smage den til med lidt chiliflager, flagesalt og friskkværnet peber. Brydebrødet er fryseegnet, men så skal skal du vente med at pensle det med smørblandingen. Lad det frosne brydebrød tø op på køkkenbordet og varm det op i ovnen. Først herefter pensler du det med smørblandingen. På den måde får du et lige så lækkert brød, som var det helt friskbagt. Rigtig god fornøjelse!Husk du kan følge mig på Instagram. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.