200gramfriske jordbær skåret i halve eller kvarteGem et par hele med stilk, som bruges som pynt på den færdige salat
200gramfriske kirsebær - skåret i halve og uden stenGem et par hele med stilk, som bruges som pynt på den færdige salat
200gramvandmelon - skåret i mundrette stykkerFjern gerne de fleste kerner
1stkavocado skåret i mundrette stykker
1/2agurk skåret i skiver og herefter i kvarte
Lidtfeta eller Puckost brækket i mindre stykker henover salaten
Dressing:
1stkøkologisk citron (saften)
1tskflydende honning
Et nipflagesalt og friskkværnet peber
Drys og topping:
Evt Lidttopskud fra mynte (hvis du har sådan en i haven)Kan udelades
1håndfuldristede, saltede græskarkerner Kom græskarkerner på en tør pande og rist dem ganske kort til de begynder at knitre. Drys med flagesalt og køl dem ned inden de bruges.
Sådan gør du
Fordel salatbladene på et stort serveringsfad, fordel herefter de halverede jordbær, kirsebær, andmelon, agurkeskiver og avocadostykkerne rundt omkring.Læg evt et par hele jordbær og kirsebær på som pynt.Bræk lidt feta eller Puckost i små stykker som fordeles henover.Drys med de ristede og salte græskarkerner. Har du mynte i haven, smager det dejligt med lidt af de fine nye topskud på salaten.Rør dressingen sammen og hæld den over salaten lige før servering.Rigtig god fornøjelse!