Go Back

Kokostoppe med mørk chokolade og hindbærdrys

Lækre low carb kokostoppe dyppet i mørk chokolade og hindbærdrys.
Smager skønt til en kop eftermiddagskaffe.
Ret Brød og kager, småt og godt
Keyword kokos, småkager, low carb, kokostoppe
Antal 14 stk
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 200 gram revet kokos
  • 100 gram kokosolie
  • 4 spsk Sukrin Gold
  • 1 spsk Kokossukker
  • 3 bægre pasteuriserede æggehvider
  • 100 gram mørk chokolade min. 72%
  • Lidt frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Tænd ovnen - 160 grader varmluft
  • Pisk æggehviderne stive sammen med sukrin gold og kokossukkeret
  • Smelt kokosolien og vend den derefter sammen med den revne kokos
  • Vend forsigtigt æggehviderne med kokosmelblandingen
  • Form 14 kokostoppe med en ske eller hænderne
  • Sæt dem på en bageplade beklædte med bagepapir
  • Bag dem i ca 10 minutter
  • Lad dem køle af og smelt chokoladen over vandbad
  • Dyp bundene af kokostoppene i den smeltede chokolade og derefter i frysetørrede hindbær
  • Lad dem tørre liggende på bagepapiret
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl, hvor de fint holder sig et par uger
  • Rigtig god fornøjelse!