Sådan her gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Vend smøreosten med de fintsnittede grøntsager og krydr massen efter behag
Snit i hvert bryst en lille lomme. Pas på du ikke snitter hele vejen igennem.
Fyld en skefuld fyld i hver lomme og læg også gerne en skive ekstra ost med. Skal du spare på dine kalorier, kan den ekstra skive ost sagtens undlades, den gør bare det hele mere lækkert!
Læg to skiver parmaskinke eller god bacon omkring hver bryst. Jeg dækker på den måde det lille hul, så al osten ikke flyder ud under stegning.
Læg dem over i et ildfast fad og steg dem i oven i ca 20 minutter eller indtil kødet er gennemstegt. Du kan se det ved at lave et lille snit og så skal kødet være hvidt og kødsaften klart. Kyllingekød skal altid være gennemstegt - bare for at være helt sikker.
Server dem med smørristede kartofler eller en stor grøn salat - og nyd dem!
Rigtig god fornøjelse!