Go Back

Fyldte kyllingebryst

Sprød uden på og fyldt med smeltet ost inden i - det er bare lækkert!
Ret Hovedret, lchf/keto
Keyword fyldt kyllingebryst, kylling, kyllingebryst med ostefyld
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 8 skiver Parmaskinke eller god bacon
  • 1 pakke Philadelphia smøreost f.eks. med krydderurter
  • Evt. 4 skiver cheddar eller andet smeltevenligt ost
  • 1 stk. rød peberfrugt - fintsnittet
  • 4 stk Forårsløg - fintsnittet
  • Lidt Krydderier: Flagesalt, friskkværnet peber, evt chipotle chili eller andre af dine favoritkrydderier. Du kan også tilsætte lidt knust hvidløg eller finthakket persille eller purløg.

Sådan gør du

  • Sådan her gør du:
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Vend smøreosten med de fintsnittede grøntsager og krydr massen efter behag
  • Snit i hvert bryst en lille lomme. Pas på du ikke snitter hele vejen igennem.
  • Fyld en skefuld fyld i hver lomme og læg også gerne en skive ekstra ost med. Skal du spare på dine kalorier, kan den ekstra skive ost sagtens undlades, den gør bare det hele mere lækkert!
  • Læg to skiver parmaskinke eller god bacon omkring hver bryst. Jeg dækker på den måde det lille hul, så al osten ikke flyder ud under stegning.
  • Læg dem over i et ildfast fad og steg dem i oven i ca 20 minutter eller indtil kødet er gennemstegt. Du kan se det ved at lave et lille snit og så skal kødet være hvidt og kødsaften klart. Kyllingekød skal altid være gennemstegt - bare for at være helt sikker.
  • Server dem med smørristede kartofler eller en stor grøn salat - og nyd dem!
  • Rigtig god fornøjelse!