Da kyllingerne som regel smider meget fedt, vælger jeg altid at hælde fedtet fra. Du skal endelig ikke vaske panden/gryden op, for der sidder rigtig meget smag i stegeresterne.
Steg de skivede champignoner sammen med et par skiver bacon, så champignonerne smider eventuel væde og får en fin gylden farve.
Tilsæt om nødvendigt lidt af kyllingefedtet sammen med løgene og steg dem klare. De skal endelig ikke svømme i fedt - bare så de ikke brænder på.
Tilsæt fløde, vand og grøntsagsbouillon og vend det godt rundt med svampeblandingen og lad det koge igennem.
Riv lidt frisk parmesan henover og rør det godt rundt, smag til med lidt Dijonsennep og juster evt med ekstra krydderier. Jeg åbner gerne ovnlågen og samler lidt stegesky fra kyllingerne op og putter i saucen - det gir en rigtig god smag.
Lad saucen koge lidt ind så den bliver tyk og cremet.
Lige inden serveringen tilsætter du spinatbladene og vender dem i den varme sauce indtil de falder lidt sammen. De skal kun lige falde sammen, men stadig bevare deres smukke grønne farve.
Ved servering:Læg de færdigstegte kyllingestykker tilbage i stegegryden og fordel lidt af saucen og fyldet henover. Drys med grofthakkede hasselnødder.Du kan også vælge at servere kyllingerne og saucen for sig og stille en skål ind med de hakkede nødder.Se i selve blogindlæget forslag til lækkert tilbehør. Rigtig god fornøjelse!