Krydr kyllingebrysterne godt på alle sider.
Start med at riste champignoner på den tørre pande.Krydr med salt og lidt friskkværnet peber inden du tager dem af og stiller dem til side. Smelt lidt smør eller kom olie på panden
Steg nu kyllingebrysterne, så de får en fin gylden stegeskorpe og er næsten gennemstegte. De behøver ikke være helt færdigstegte, da de kommer retur på panden sammen med saucen, hvor de får den sidste tilberedning.Tag de færdige kyllingebryster op og stil til side. Sauter nu løg, hvidløg og søde kartofler sammen - gerne 10 minutters tid.
Tilsæt vand, bouillon og fløde og lad det hele koge godt igennem.
Smag til og tilsæt om nødvendigt ekstra krydderier.
Læg kyllingebrysterne ned i saucen og kog det indtil saucen tykner lidt og kyllingebrysterne er gennemstegte (kylling skal altid gennemsteges - så tjek evt ved at lave et snit med en skarp kniv i det tykkeste bryst)
Lige inden servering drysses de stegte svampe og fintsnittet persille henover og varmes lige med.
Rigtig god fornøjelse