Start med at krydre kyllingebrysterne på alle sider med Epic Spice eller din egen krydderiblanding
Varm olie op i stegegryden
Steg kyllingebrysterne så de får en fin gylden stegeskorpe på begge sider.De må gerne steges næsten færdige, hvorefter de tages over på en tallerken imens du laver salsasaucen. Tilføj om nødvendigt lidt ekstra olivenolie
Sauter hvidløg, løg og blomkålsrisene nogle minutter
Tilsæt salsa og de flåede, hakkede tomater samt lidt røget paprika, salt og friskkværnet peber.
Lad saucen koge igennem ca 10 minutter og smag den til - juster gerne med ekstra krydderier,
Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen, sæt låg på og lad det koge indtil kyllingebrysterne er helt gennemstegte og blomkålsrisene er møre.
Vurder om retten har den rette konsistens - at den hverken er for våd eller koger tør.Tilføj om nødvendigt lidt vand eller bouillon, hvis du synes retten bliver for tør. Virker retten meget våd, kan du tage låget af, så den overskydende væde fordamper. Imens kyllingerne steger færdige laver du de balsamico-stegte cherrytomater.
Skær cherrytomaterne i halve og rist dem på en varm pande i lidt olie. Tilsæt balsamico, salt og friskkværnet peber og lad dem koge indtil balsamicoeddiken er kogt ind.
Inden serveringen fordeler du de stegte tomater henover kyllingebrysterne og giver det hele et gavmildt drys persille.
Velbekomme!