TIP: Vil du servere hasselback kartofler, skal du starte med dem, da de har den længste tilberedningstid. Du finder opskriften inde på bloggen.
Varm lidt olie op i en stegegryde eller pande med høje kanter
Steg kyllingebrysterne, så de får en fin stegeskorpe på alle sider.De skal ikke steges helt færdige, da de kommer retur i saucen, hvor de får den sidste tilberedning. Læg kyllingebrysterne over på en tallerken imens du laver saucen. Panden skal IKKE vaskes, da stegeresterne giver god smag til retten.
Tilføj evt lidt ekstra olie og sauter først løg og når de er klare og bløde tilsætter du de fintsnittede hvidløg og lader dem sautere med et minuts tid.
Tilføj zucchiniskiverne og krydderierne og steg det godt igennem et par minutter inden du tilsætter madlavningsfløden og bouillonen.
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen, dæk med låg eller et stykke staniol og lad retten simre indtil kyllingen er gennemstegt.TIP: Er saucen meget våd, kan du undlade at dække den til, så den lige så stille koger ind til den konsistens du ønsker.Er du i tvivl om kyllingebrysterne er færdigstegte, så lav et lille snit med en skarp kniv i det ene bryst, der skal være hvidt inden i. Smag saucen til og juster med salt og friskkværnet peber.
Server med små kogte kartofler, hasselback kartofler, blomkålsris eller en stor blandet salat som tilbehør. Velbekomme!