Go Back

Ægge-avocado spread

Dejlig fyld til sandwich og wraps eller som topping på salater
Ret frokost, lchf/keto, småt og godt
Keyword fyld til wraps, sandwichfyld
Antal 1 portion
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

Det skal du bruge til 1 person:

  • 2 stk. æg - kogte, afkølede og finthakkede
  • 2 stk. forårsløg - fintsnittede
  • 2 stk. grønne asparges - fintsnittede
  • 1-2 spsk god mayonnaise - fx. Hellmann's
  • 1/2 tsk dijon-sennep
  • Lidt citronsaft - til at smage til med
  • Lidt salt, friskkværnet peber og fintsnittet frisk dild
  • 1 stk.(lille) avocado - den ene halvdel skåret skåret i fine skiver. Den anden halvdel skæres i fine tern.
  • 2 stk. radiser - skåret i fine skiver
  • 1 håndfuld mikrogrønt eller brøndkarse
  • 1/2 stk. stor grovbolle (jeg bruger kun underbollen), 1 wrap eller det du ønsker at bruge som brød

Sådan gør du

Sådan gør du:

  • Bland i en skål: mayonnaise, forårsløg, asparges, avocadotern, æg og dild sammen.
    Smag til med citron, salt og friskkværnet peber
  • Rist evt din underbolle eller varm tortilla wrap'en
    Læg et lag skiveskårede radiser og herefter de skiveskårede avocado. Top med en stor skefuld spread og et godt drys frisk mikrogrønt og lidt ekstra dild.
    Nyd den - rigtig god fornøjelse!