Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger lægger du de to plader nudler ned og slukker for varmen. Rør lidt rundt med en gaffel for at de går fra hinanden. Når de er bløde, hælder du vandet fra (hold en smule af vandet tilbage til "saucen"
Klargør alle grøntsagerne. Hvis du også supplerer med wok-grønt fra frost, skal de IKKE optøes før brug.
Varm wokken godt op med lidt sesamolie
Start med at stege kyllingestykkerne til de får en fin gylden stegeskorpe og tilsæt dernæst lidt efter lidt de øvrige grøntsager alt efter deres tykkelse og størrelse. Bruger du gulerødder, skal de have lidt længere tilberedning end f.eks. sukkerærter.
Når alle grøntsager er færdigstegte (men stadig har bid) tilsætter du lidt af nudlernes kogevand. Bare en lille smule og så tilsætter du dine krydderier og vender det godt rundt. Smag på maden og juster med ekstra krydderi, hvis der er behov for det.
Vend så de afdryppede æggenudler rundt i wokken, giv det et gavmildt drys persille eller koriander og lidt peanuts på toppen.
Server med lidt ekstra peanuts i en skål ved siden af og stil også gerne både soya, fiskesauce og lidt sød chilisauce ind på bordet. Så kan alle selv spice maden op efter smag og behag.
Rigtig god fornøjelse!