Kog de små kartofler, så de lige netop er møre. Hæld straks vandet fra og damp dem. Stil dem derefter til afkøling.De kolde kartofler skæres i halve eller kvarte alt efter deres størrelse.TIP: Kog evt kartoflerne dagen i forvejen, så du ikke skal afvente afkøling. Overhæld de små broccolibuketter med kogende vand og lad dem stå et par minutter til de får en smuk grøn farve. Dræn dem for vand og lad dem dryppe godt af.
Rist seranoskiverne på en varm pande tilsat en enkelt dråbe olivenolie. Læg dem over på et stykke køkkenpapir, så de forbliver sprøde.Tip: Vil du gerne spare på olien, kan du stege seranoskinken i ovnen. Varm ovnen op på 225 grader alm ovn. Læg skiverne på bageristen og stil nedenunder en bageplade beklædt med bagepapir (til at opfange eventuelle fedtdråber). Bag skinken i 8-10 minutter til den er gylden og lad skinken køle helt af inden du tager dem af risten. Snit rødløget fint og æblerne i grovere tern.
Græskarkernerne kan du riste på en varm pande i et par dråber olivenolie. Når de "popper" giver du dem et drys flagesalt og ryster dem godt rundt. Hæld dem over på et stykke bagepapir til afkøling.Har du travlt, kan du udelade ristningen - de smager bare så meget bedre efter en tur på panden. Rør dressingen sammen og smag den til med flagesalt og friskkværnet peber.
I en skål blandes de overskårede kartofler, broccolibuketter, æbletern og rødløgstern med dressingen.
Fordel den på et serveringsfad og pynt med de ristede græskarkerner og den sprøde seranoskinke.
Rigtig god fornøjelse!