1/2bakkefriske jordbær i halve eller kvarte (plus lidt ekstra til pynt)
Lidtgod feta - smuldret
1håndfuldristede og saltede græskarkerner
Dressing:
1stklime (saften)
1spskflydende honning
1spskfintsnittet frisk rosmarin
Lidtflagesalt og friskkværnet peber (til at smage til med)
Sådan gør du
Fordel salatbladene i bunden af et af og fordel herefter jordbær og vandmelon henover.
Smuldr fetaosten henover og drys med ristede og saltede græskarkerner
Rør til sidst dressingen sammen og hæld den henover salaten lige før servering.
Få din daglige dosis grønt - bliv inspireret på www.majspassion.dkInde på bloggen finder du et stort udvalg af sunde og lækre retter - og der kommer hver uge nye til.Følg mig på Instagram under MAJSPASSION og # mig gerne, hvis du vælger at afprøve mine opskrifter. Det vil jeg blive rigtig glad for.