Lækker sommersalat med seranoskinke og vandmelon. Server den med et godt brød eller flûte og smør.
Ret frokost, Salat
Keyword avocado, salat, seranoskinke, vandmelon
Antal 2personer
Forfatter Maj Schjøth
Ingredienser
6-8skiverseranoskinke af god kvalitet
2-3håndfulde friske spinatblade
1storeller 2 mellemstore avocadoer i skiver
1håndfuldminimozzarella-kugler
1/4stkvandmelon uden sten skåret i tern
1/2håndfuldvalnøddekerner
1/2 håndfuldpinjekerner
Dressing:
1stklime - saften heraf
Lidtflydende honning
Lidtfrisk rosmarin - fintsnittet
Lidtflagesalt og friskkværnet peber (til at smage til med)
Sådan gør du
Start med at røre marinaden/dressingen sammen.
På et fad fordeles først spinatbladene og herefter fordeles seranoskinken, avocadoskiverne, vandmelontern og mozzarellakuglerne ovenpå.
Drys med hele valnøddekerner og pinjekerner og slut af med at hælde dressingen henover lige før serveringen.TIP: Skal du bruge salaten til at have med som frokost, er det en god ide at tage dressingen med i en beholder for sig selv. Hæld den først over lige før du skal spise salaten ellers risikerer du at de fine blade falder sammen og blir kedelige.