Osteboller uden mel
Dejlige bløde osteboller med cheddar og blomkål - uden mel
Ret Bagværk, boller, Glutenfri, KETO, LCHF, Sukkerfri, Uden mel Keyword boller, cheddar, osteboller
Antal 8 stk alt efter størrelse
- 1 lille blomkålshoved - 300 gram
- 225 gram rød cheddar - revet
- 4 stk æg
- 2 spsk HUSK - med top
- 2 spsk Pofiber med top
- Lidt chiafrø, sesamfrø eller hampefrø som drys
Tænd ovnen på 200 grader
Kør blomkålsbuketterne til fine blomkålsris i en foodprocessor.
Tilføj den revne ost, æggene, HUSK og Pofiber og kør blandingen til en blank og ensartet dej.
Form med en ske til runde eller flade boller, der stilles på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ca 15-20 minutter alt efter deres størrelse.
Tag dem ud og lad dem køle lidt af inden du serverer dem.
TIP: Bag gerne en større portion - de er nemlig fryseegnede!