Go Back

Osteboller uden mel

Dejlige bløde osteboller med cheddar og blomkål - uden mel
Ret Bagværk, boller, Glutenfri, KETO, LCHF, Sukkerfri, Uden mel
Keyword boller, cheddar, osteboller
Antal 8 stk alt efter størrelse
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 1 lille blomkålshoved - 300 gram
  • 225 gram rød cheddar - revet
  • 4 stk æg
  • 2 spsk HUSK - med top
  • 2 spsk Pofiber med top
  • Lidt chiafrø, sesamfrø eller hampefrø som drys

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Kør blomkålsbuketterne til fine blomkålsris i en foodprocessor.
  • Tilføj den revne ost, æggene, HUSK og Pofiber og kør blandingen til en blank og ensartet dej.
  • Form med en ske til runde eller flade boller, der stilles på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dem i ca 15-20 minutter alt efter deres størrelse.
  • Tag dem ud og lad dem køle lidt af inden du serverer dem.
  • TIP: Bag gerne en større portion - de er nemlig fryseegnede!