2store håndfuldefintrevet rødkål (jeg snitter det med en gammeldags flad ostehøvl)
1stkøkologisk appelsin
1håndfuldgranatæblekerner
1håndfuldgrønne vindruer skåret i halve
1håndfuldsoltørrede abrikoser - skåret i halve eller kvarte
1håndfuldValnøddekerner - grofthakkede
2kvistefrisk timian
1tskflydende honning f.eks. rosmarinhonning
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
6-8stkfriske brombær eller anden bær
Sådan gør du
Fordel den fintsnittede rødkål på et smukt fad.
Skær appelsinen i to halvdele. Den ene halvdel skærer du skrællen af og skærer den i tynde skiver.Den anden halvdel bruger du til dressingen:Du presser du saften ud af den halve appelsin og blander med lidt honning, friske timianblade, et nip flagesalt og friskkværnet peber.
Fordel abrikoser, vindruer, granatæblekerner og appelsinskiver ovenpå rødkålen.
Drys med de grofthakkede valnøddekerner og friske bær.
Lige før servering dryppes dressingen henover og er der lidt friske timianblade til overs drysses de henover.