Start ovnen op på 200 grader (alm ovn)
Tag dejen ud af køleskabet og skær den i fire nogenlunde lige stykker med en skarp kniv.
Læg stykkerne ud på et stykke bagepapir med lidt afstand imellem, så de ikke flyder sammen under bagning.
Prik med en gaffel og pensl med æg pisket med et par dråber vand.
Fordel skinken på de 4 butterdejsstykker
Fordel osten i en cirkel, så der ligesom dannes en lille rede, hvor ægget senere skal slåes ud.
Stil dem ind i den varme ovn i ca 12 minutter til butterdejen hæver op. De skal IKKE bages helt færdige før æggene kommes i.
Slå æggene ud i 4 små skåle (med mindre du er meget sikker på hånden og de ikke går i stykker)
Tag bagepladen ud af ovnen og hæld forsigtigt 1 æg ned i hver "rede". Er butterdejen puffet for meget op, kan du trykke den lidt ned med en ske, så der er plads til ægget.Har du store æg, kan lidt af hviderne godt flyde ud over kanterne, det betyder ingenting. Det vigtigste er at blommen forbliver hel. Pas på med saltet, da skinken og osten er salt i sig selv. Jeg nøjes med at krydre med lidt friskkværnet peber og et forsigtigt drys flagesalt.
Stil bagepladen tilbage i den varme ovn og bag videre i ca 10 minutter til æggehviderne er stivnet og butterdejen gylden og sprød.
Tag dem ud og drys med lidt fintsnittede krydderurter. Jeg bruger bredbladet persille og lidt citrontimian.