Tænd ovnen på 200 grader (retten skal i ovnen, når osten skal gratineres)
Rens champignonerne og skær dem i skiver eller kvarte.Rist dem gyldne på en tør pande. Læg dem over på en tallerken til senere. Så er det kyllingernes tur: Varm en pande op med lidt olie eller smør.
Krydr kyllingebrysterne med de valgte krydderier og steg dem gyldne på begge sider. Sænk varmen og steg dem færdige. Stegetiden afhænger af, hvor store kyllingebrysterne er.TIP: Skal det gå hurtigt, kan du skære dem vandret igennem, så du får fire ret flade kyllingebryster.Tag de færdigstegte kyllingebryster over på en tallerken og dæk dem lidt til, så de holder sig varme imens du laver saucen klar.Du skal IKKE vaske panden ren for stegerester, da de giver fin smag til saucen. Tilføj om nødvendigt lidt ekstra olie eller smør og sauter løg til de er klare. Tilsæt herefter hvidløg og sauter dem med et minuts tid til de afgiver hvidløgsduft.
Tilføj krydderierne og vend dem godt med løgene.
Tilføj lidt grøntsagsbouillon og lad saucen koge igennem.Smag den til og juster dem flagesalt, friskkværnet peber og evt flere krydderier om nødvendigt. Læg de ristede champignoner tilbage i saucen og læg også de færdigstegte kyllingebryster tilbage.
Skær mozzarellaen i skiver, der fordeles henover kyllingebrysterne.
Sæt panden ind i ovnen, så osten kan smelte og blive let gylden på overfladen.
Tag panden/fadet ud af ovnen og drys med fintsnittet bredbladet persille og server med det valgte tilbehør.
Rigtig god fornøjelse!