Skær de skrællede rødbeder i grove stykker og kør dem til en ensartet masse i en foodprocessor sammen med løg og hvidløg. Du kan også rive dem på et rivejern.
Hæld farsen over i en skål og rør den med smuldret feta, æg, kapers, grov sennep, HUSK og havregryn.
Lad farsen stå i 15-20 minutter, så HUSK og havregryn suger væden fra rødbederne til sig.
Form en kugle af farsen og læg den over på en varm pande tilsat olie. Gentag og brug en flad paletkniv til at trykke farsen lidt flad og jævn i kanterne, så de får form som en hakkebøf.Steg dem færdige på den ene side inden du vender dem.Mine får 5-7 minutter på hver side. Server i burgers, pitabrød, som vegetarisk pariserbøf med ristet (rug)brød, æg, kapersbær og friskrevet peberrod eller med en lækker salat, myntedressing og søde kartoffelfritter.
NOTE: Virker farsen for våd kan det være svært at forme og vende rødbedebøfferne. Tilføj lidt ekstra HUSK og havregryn og lad dem få tid til at suge den ekstra væde.