Start med at sætte kyllingen over. Læg kyllingerne ned i en gryde og fyld vand på, så det netop dækker og læg en bouillonterning derned.Bring vandet i kog, sænk temperaturen, så det blot småkoger, sæt låg på og lad det simre i 25-30 minutter. Imens laver du resten klar.
Varm olien op i en pande, der kan komme i ovnen og steg løg, hvidløg, chili og de røde peberfrugter indtil løgene er blanke.
Tilsæt krydderierne og lad dem stege med et minuts tid til de begynder at dufte dejligt.
Tilsæt nu de hakkede, flåede tomater og 1 bouillonterning. Rør rundt og lad det simre nogle minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber og tilføj om nødvendigt ekstra krydderier.TIP: Tomater fra dåse har meget forskellig kvalitet. Mangler de smag, er tomaternes bedste ven rørsukker. Der skal kun ganske lidt rørsukker til for at smagen bliver rundere og dybere. Lad det småsimre imens du river de færdige kyllingebryster i trævler med to gafler.
Tilsæt kyllingekødet og rør rundt, så kylling og sauce fordeles.
Toppings stilles med ind på bordet i små skåle, så hver enkelt selv kan sammensætte sin mad.Tip: Er du ekstra sulten, så tilføj gerne en dåse færdigkogte quinoa, kikærter eller sorte bønner. Rigtig god fornøjelse - og laver du min opskrift, så husk #MAJSPASSION, hvis du deler din mad på de sociale medier.